PDA

View Full Version : !!! HELP !!! -.- It does not work assignment tokens -.- !!! HELP !!!



ZorialCorn28
11-09-2016, 05:53 PM
Hello,
I have a bunch of servers, and all are hooked up for the auto generation.
For some reason, it's duplicating tokens and I'm getting this error... Is there no way for each server to get a different token?

************************************************** **
* FATAL ERROR *
* Steam account token has expired from inactivity.*
* Double-check your sv_setsteamaccount setting. *
* *
* To create a game server account go to *
* http://steamcommunity.com/dev/managegameservers *
* *
************************************************** **
sv_setsteamaccount "E317D2CB5D20CE7D058F7E75B537xxxx"
tokenstash_steamid "76561198287388577"
tokenstash_apikey "1izr2TOb3KXPJzv4QutpWkagDBnxxxx"

Server ip: 212.91.26.115:28075
[SM] Value of cvar "hostip": "-732226957"

Server ip: 91.185.185.117:27066
[SM] Value of cvar "hostip": "1538898293"

Server ip: 91.185.185.117:28050
[SM] Value of cvar "hostip": "1538898293"

Server ip: 185.36.169.126:28050
[SM] Value of cvar "hostip": "-1188779650"


on servers:
212.91.26.115:28075 and 185.36.169.126:28050 assigns token and running
on servers:
91.185.185.117:27066 and 91.185.185.117:28050 did not work

Plz help :D

Neuro Toxin
11-09-2016, 11:10 PM
I'll look into this tomorrow night. Thanks for taking the time to scrape all of that helpful info.

I have been considering letting servers generate their own unique ids rather than hostname/port.

ZorialCorn28
15-09-2016, 05:33 AM
On servers running the automatic generation of tokens in the autoexec automatically changes the position sv_setsteamaccount and 2 servers that do not work, nothing changes the sv_setsteamaccount is the same. Plz help :D

ZorialCorn28
15-09-2016, 05:40 AM
`/csgo/addons/sourcemod/logs/tokenstash.txt`
On 2 worked servervs tokenstash logs:

212.91.26.115:28075
************************************************** ****************
*** TOKENSTASH.COM AUTO UPDATER V0.06
************************************************** ****************
*** LoadGameServerLoginToken...
*** BeginValidateGameServerLoginToken...
*** -> tokenstash_steamid: 'XXXXX198287388577'
*** -> tokenstash_apikey: 'XXXXXXXXXXXPJzv4QutpWkagDBn2lu0n'
*** GSLT TOKEN UPDATED TO 'XXXXXXXXXX0BDA36E20C43BDACBF76B6'
************************************************** ****************

185.36.169.126:28050
************************************************** ****************
*** TOKENSTASH.COM AUTO UPDATER V0.06
************************************************** ****************
*** LoadGameServerLoginToken...
*** BeginValidateGameServerLoginToken...
*** -> tokenstash_steamid: 'XXXXX198287388577'
*** -> tokenstash_apikey: 'XXXXXXXXXXXPJzv4QutpWkagDBn2lu0n'
*** -> sv_setsteamaccount: 'XXXXXXXXXXBB99373EABC309A3D1366D'
*** CURRENT GSLT TOKEN IS VALID
************************************************** ****************


On 2 not worked tokenstash servers tokenstash.txt file has empty
91.185.185.117:27066 and 91.185.185.117:28050

Neuro Toxin
15-09-2016, 06:38 PM
I would suggest you follow the instalation instructions on the TokenStash website. Make sure the correct versions are installed and redo your configs.

ZorialCorn28
16-09-2016, 02:07 AM
I performed everything as it was on your side and it does not help. The problem showed up on older versions as well as on the latest

Neuro Toxin
16-09-2016, 03:05 PM
Have you got errors in your sourcemod logs?

ZorialCorn28
17-09-2016, 03:35 AM
Do not show any errors in the logs SourceMod

Neuro Toxin
17-09-2016, 10:02 AM
So its 91.185.185.117 which is having issues. Your other servers are good.

1. Do you overwrite the base SM directory via command line?
2. Is Dynamic running?
3. What version of Dynamic do you run?
4. If you unload/load the updater does it run?
5. Make sure SM is upto date (1.8 branch)

I did have someone else with the same issue who redone the installs carefully following the instructions.

From memory they had to allow SSL for MySql was the thing they mentioned.

ZorialCorn28
18-09-2016, 04:19 AM
For all servers have the same configuration only other plugins eg. 1v1 4Fun like. The command boot are changed only game modes and maps the start and so it is all the same

ZorialCorn28
18-09-2016, 04:19 AM
+ All servers are on the same web hosting

ZorialCorn28
18-09-2016, 06:43 AM
I think it's wine, as I wrote at the top of the same [SM] Value of cvar "hostip": "1538898293"

Neuro Toxin
18-09-2016, 02:13 PM
That address* is fine. You need to bitshift the parts out to get the ip address.


2. Is Dynamic running?
3. What version of Dynamic do you run?
4. If you unload/load the updater does it run?
5. Make sure SM is upto date (1.8 branch)

ZorialCorn28
19-09-2016, 04:09 AM
Target IP addresses of machines on which stand servers
Cs server IP address / IP address of the machine
212.91.26.115:28075 - 91.185.190.111
91.185.185.117:27066 - 91.185.184.111
91.185.185.117:28050 - 91.185.184.111
185.36.169.126:28050 - 91.185.184.115

2,3. All servers are running the same versions of the same

4. Yes. Not work ;/

5. For each server is the same sm and so it should be ok
On servers running:
212.91.26.115:28075:
Listing 4 plugins:
[01] SourceMod (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[02] CS Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[03] SDK Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[04] SDK Hooks (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
185.36.169.126:28050:
Listing 4 plugins:
[01] SourceMod (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[02] CS Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[03] SDK Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[04] SDK Hooks (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC

For downed servers:
91.185.185.117:27066
Listing 4 plugins:
[01] SourceMod (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[02] CS Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[03] SDK Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[04] SDK Hooks (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC

91.185.185.117:28050
Listing 4 plugins:
[01] SourceMod (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[02] CS Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[03] SDK Tools (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC
[04] SDK Hooks (1.7.3-dev+5280) by AlliedModders LLC

Neuro Toxin
19-09-2016, 03:08 PM
Based on the information provided I believe this is network related. There isn't much I can do if your plugins and configs are correct. I would attempt mysql connections on your .177 machine itself which i persume are rejecting or timing out. Resolving this will fix your issues.

ZorialCorn28
20-09-2016, 04:15 AM
I have uploaded all over again, and on servers that do not work tokenstash jumped out such a mistake
************************************************** **
* FATAL ERROR *
* Steam account token has expired from inactivity.*
* Double-check your sv_setsteamaccount setting. *
* *
* To create a game server account go to *
*

Steam Community :: Steam Game Server Account Management
steamcommunity.com/d...
*
* *
************************************************** **

ZorialCorn28
20-09-2016, 04:49 AM
The logs SourceMod file is tokenstash.txt but it is clean

Neuro Toxin
20-09-2016, 09:21 AM
Sounds like the same issue. There is a default expired token in the default autoexec.cfg.

I suggest you use a mysql client on this box and attempt connecting to your tokentstash database using your settings from the installation instructions.

ZorialCorn28
22-09-2016, 05:36 AM
I was able to: D checked ip base mysql.tokenstash.com and these 2 servers IP address typed that I got and now normally assigns the tokens. Thank you very much for your help and your time to solve my problems

Neuro Toxin
22-09-2016, 09:32 AM
Np and my pleasure!